Tilbehør

Syltet tilbehør

Syltede grøntsager er genialt tilbehør og kan bruges i et væld af retter. Den syrlige smag vækker smagsløgene og klæder både salater, sandwich og mange varme retter. Vælg din favorit, eller sylt flere forskellige grøntsager på en gang, når du alligevel er i gang med syltelagen.

Brød som tilbehør

Intet siger hygge som duften af hjemmebag, der breder sig i hjemmet. Hjemmebagt brød er en perfekt base til en smagfuld sandwich til madpakken eller som fyldigt tilbehør til en cremet suppe eller en lækker salat. Vi har både opskrifter på glutenfrit brød og brød med kerner og spinat, så du kan bage netop det brød, du har lyst til.

Tilbehør til grill

På en lun sommeraften er der næsten ikke noget bedre end at tænde op for grillen og tilberede et godt måltid med dem, man holder af. Og tilbehør, der er tilberedt på grillen, smager bare lidt bedre. Derfor har vi lavet opskrifter på grillet grønt, som kan sætte prikken over i’et på hovedretten lørdag aften eller nydes som en smagfuld snack.

Salat som tilbehør

Salater er både smagfulde og farverige, og de kan bruges som tilbehør eller være et måltid i sig selv. Du kan nemt pifte din salat op med lækkert tilbehør som syltet grønt og knasende sprøde elementer som for eksempel vores ristede kikærter. Miks og match salatopskrifterne med tilbehøret som det passer dig – kun fantasien sætter grænser. Se alle opskrifter på salater her.

Pift dine retter op med dressinger og dips

Mangler du inspiration til, hvordan du giver dine måltider en smagsmæssig opgradering? Så er vores side om dressinger og dip det helt rigtige sted for dig. Gå på opdagelse i vores skatkammer af opskrifter, hvor du vil støde på alt fra silkebløde dips til smagfulde dressinger. Vores opskrifter er enkle at følge og sprængfyldt med velsmag.

Udforsk en verden af dressing og dip.