
Syltede gulerødder
- 1 t. 10 min.
Ingredienser
- 3 gulerødder i tændstikstrimler
- 1½ dl lagereddike
- 1 dl sukker
- 1 rød chili, finthakket
- 1 knivspids salt
Sådan tilbereder du retten
- Skræl gulerødderne og skær dem i tændstikstrimler.
- Kog lagereddike og sukker op til sukkeret er smeltet. Lad lagen afkøle lidt.
- Kom gulerodsstrimler i et lille sylteglas sammen med chili.
- Hæld den afkølede lage over gulerodsstrimler, luk låget og lad det trække på køl i mindst en time.
Se opskriften som video her:
Tips
Du kan sagtens lave de syltede gulerødder en dag eller to, før du skal bruge dem.
Fortvivl ikke, hvis du har syltede gulerødder til overs – de kan bruges som tilbehør i et væld af retter, som varm mad, i sandwiches eller måske i en lækker, grøn burger.
Appetit på mere? Se mere tilbehør her
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.