Syltet fennikel

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Syltet fennikel

Ingredienser

  • 2 stk. fennikel i tynde strimler
  • 1 spsk. dildfrø
  • Skal af en øko citron
  • 1 dl citronsaft
  • ½ dl oliven olie
  • 1 dl hakket estragon eller dild
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skær fennikel i meget tynde skiver på et mandolinjern.

Vend med dildfrø, citronskal og saft, oliven olie og hakket estragon eller dild.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Gulerodshummus

Tatar sauce

Persille pesto

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.