Syltet fennikel

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Syltet fennikel

Ingredienser

  • 2 stk. fennikel i tynde strimler
  • 1 spsk. dildfrø
  • Skal af en øko citron
  • 1 dl citronsaft
  • ½ dl oliven olie
  • 1 dl hakket estragon eller dild
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Syltede fennikel kan give ekstra smag i en sandwich eller som tilbehør til den ret, der mangler et syrligt element.

 


Sådan tilbereder du retten

1. Skær fennikel i meget tynde skiver på et mandolinjern.

2. Vend med dildfrø, citronskal og saft, oliven olie og hakket estragon eller dild.

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱