Den Grønne Slagter

Historien bag

Idégrundlaget for Den Grønne Slagter opstod tilbage i 90’erne, da to idérige slagtere fik tanken om, at erstatte det naturlige fedt i forarbejdede kødvarer med grøntsagsfibre. Da de to slagtere også var faglærere i ernæringslære, gik de hverken på kompromis med kødets kvalitet eller den ernæringsmæssige sundhed - og deres idé var så nyskabende, at de fik patent på den i 1991.

Siden da har vi hos Den Grønne Slagter udviklet produkter, der er lidt grønnere: Vi reducerer fedtet, hvor vi kan, tilsætter grøntsagsfibre, hvor det giver mening og bruger kun et minimum af tilsætningsstoffer - alt sammen for at sætte den gode smag i centrum.

Den grønne slagter - familiebillede
Rullepølse - vidste du-b
Rullepølse - spar på fedtet-b

Kontakt os

Vi sætter stor pris på at høre fra dig, hvis du har kommentarer, ris eller ros.



Kontakt os

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har kommentarer, ris eller ros. Du kan også altid kontakte os på dengroenneslagter@danishcrown.com

Ris/ros
Send