Den Grønne Slagter

 

Historien bag

Idégrundlaget for Den Grønne Slagter opstod tilbage i 90’erne, da to idérige slagtere fik tanken om, at erstatte det naturlige fedt i forarbejdede kødvarer med grøntsagsfibre. Da de to slagtere også var faglærere i ernæringslære, gik de hverken på kompromis med kødets kvalitet eller den ernæringsmæssige sundhed - og deres idé var så nyskabende, at de fik patent på den i 1991.

Siden da har vi hos Den Grønne Slagter udviklet produkter, der er lidt grønnere: Vi reducerer fedtet, hvor vi kan, tilsætter grøntsagsfibre, hvor det giver mening og bruger kun et minimum af tilsætningsstoffer - alt sammen for at sætte den gode smag i centrum.

Den grønne slagter - familiebillede

Små skridt gør en lidt grønnere forskel

For Den Grønne Slagter handler en grøn tankegang ikke kun om sund, ærlig og balanceret mad. Det handler om alle de små ting, der gør en forskel for både den fysiske og mentale sundhed, og som bidrager til omverden og menneskerne omkring os. Alt det, der er lidt grønnere. Det kan være lidt mere fysisk aktivitet, lidt mere velvære og livskvalitet, det at komme lidt mere ud i det fri eller noget helt fjerde. Små skridt ad gangen, hvor man ikke får dårlig samvittighed, hvis man skulle snuble.

Rullepølse - vidste du-b
Rullepølse - spar på fedtet-b