Den Grønne Slagter

Historien bag

Idégrundlaget for Den Grønne Slagter opstod tilbage i 90’erne, da to idérige slagtere fik tanken om, at erstatte det naturlige fedt i forarbejdede kødvarer med grøntsagsfibre. Da de to slagtere også var faglærere i ernæringslære, gik de hverken på kompromis med kødets kvalitet eller den ernæringsmæssige sundhed - og deres idé var så nyskabende, at de fik patent på den i 1991.

Siden da har vi hos Den Grønne Slagter udviklet produkter, der er lidt grønnere: Vi reducerer fedtet, hvor vi kan, tilsætter grøntsagsfibre, hvor det giver mening og bruger kun et minimum af tilsætningsstoffer - alt sammen for at sætte den gode smag i centrum.

Den grønne slagter - familiebillede
Rullepølse - vidste du-b
Rullepølse - spar på fedtet-b

Kontakt os

Vi sætter stor pris på at høre fra dig, hvis du har kommentarer, ris eller ros.Opret reklamation

Vi sætter stor pris på at høre fra dig, hvis du oplever, at et produkt fra os ikke lever op til det forventede. Hver eneste kommentar eller klage fra vores forbrugere er en enestående chance for at forbedre vores produkter. Du kan oprette en reklamation ved at udfylde nedenstående formular.

Hvilken vare handler det om?

EAN-nummeret er de 13 cifrer der er skrevet på emballagen sammen med stregkoden
Hvor mange pakker drejer reklamationen sig om?

Hvad er der galt med varen?

Du skal gemme restproduktet på køl/frost, til du hører fra os eller til sagens afslutning.

For at vi kan lave en grundig og præcis undersøgelse af din klage, har vi brug for en række oplysninger. Hvis du har fundet et fremmedlegeme, vil vi meget gerne have muligheden for at kunne undersøge det nærmere. Beskriv derfor fremmedlegemet i teksten, og gem det, indtil du hører fra os.

Dine kontaktoplysningerKontakt os

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har kommentarer, ris eller ros. Du kan også altid kontakte os på dengroenneslagter@danishcrown.com

Ris/ros