Grillede peberfrugter i olivenolie

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillede peberfrugter i olivenolie

Ingredienser

  • 2 gule peberfrugter
  • 2 røde peberfrugter
  • 4 spsk. jomfru olivenolie
  • 1 tsk. seasalt
  • Evt. tørret chili
Print opskrift

En super nem opskrift på grillede peberfrugter i olivenolie. Du kan bruge peberfrugterne som topping til eksempelvis rugbrødmadder, i sandwich, wraps og i salat bowler.

 


Sådan tilbereder du retten

Skær peberfrugter over, fjern kerner og den hvide hinde. Læg dem med skæresiden ned af på et stykke bagepapir på en bageplade.

Grill peberfrugterne til de er helt sorte. Kom dem i en frostpose. Når de er afkølet kan skindet let pilles af.

Skær peberfrugter i strimler, kom olivenolie, salt og chili ved.

Kom de grillede peberfrugter i en lille beholder.

 


Tips

De grillede peberfrugter kan bruges som topping til rugbrødmadder, i sandwich, wraps og i salat bowler.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.