
Grillede peberfrugter i olivenolie
Ingredienser
- 2 gule peberfrugter
- 2 røde peberfrugter
- 4 spsk. jomfru olivenolie
- 1 tsk. seasalt
- Evt. tørret chili
Sådan tilbereder du retten
Skær peberfrugter over, fjern kerner og den hvide hinde. Læg dem med skæresiden ned af på et stykke bagepapir på en bageplade.
Grill peberfrugterne til de er helt sorte. Kom dem i en frostpose. Når de er afkølet kan skindet let pilles af.
Skær peberfrugter i strimler, kom olivenolie, salt og chili ved.
Kom de grillede peberfrugter i en lille beholder.
Tips
De grillede peberfrugter kan bruges som topping til rugbrødmadder, i sandwich, wraps og i salat bowler.
Appetit på mere? Se mere tilbehør her
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.