Solopgang - en frisk gul juice

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Solopgang - en frisk gul juice

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 100 g ren grapefrugt uden skal
  • 200 g gul peberfrugt
  • 200 g selleristængler
  • 100 g skrællet agurk
  • 2 cm frisk ingefær
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

  1. Skær alle ingredienserne i mindre stykker og pres dem igennem en juicecentrifuge eller slowjuicer.
  2. Server juicen i glas med isterninger.
  3. Pynt med de spæde stængler med små blade.
  4. Server med det samme – eller undlad at pynte juicen, og hæld den i stedet på en drikkedunk eller termoflaske med tætsluttende låg og en enkelt isterning, og stil på køl til senere brug.

Velbekomme!

Sig godmorgen til solen og dagen med en lækker, frisk juice!

Her får du muligheden for at sige hej til en ny og lidt sundere dag med denne skønne juice, der matcher solopgangen med sin flotte gule farve! 

Vi har tømt grønt- og frugthylderne for råvarer i flotte, gule og lyse nuancer, og sammensat en opskrift på en skøn juice. Da der både er grapefrugt, gul peberfrugt, bladselleri, agurk og ingefær i juicen, er dette ikke en sød juice, men derimod en juice med masser af aroma, styrke fra ingefær og et lille forfriskende kick af bitterhed fra grape og selleri. Lige hvad du har brug for, for at møde en ny og aktiv dag.

Drik juicen om morgenen, eller hav den med på farten til en frisk snack mellem måltiderne, eller lad den ledsage din madpakke, for eksempel en god og fyldig sandwich med masser af grønt. Må vi anbefale panini med jægerpølse og hummus, den vietnamesisk-inspirerede Banh Mi med kyllingebryst og chili, eller hvad med denne bagel med kalkunbryst og halloumi? Valget er dit – og de grønne muligheder er uendelige!

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.