Portobello svampe med gedeost og kalkunbacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Portobello svampe med gedeost og kalkunbacon

Ingredienser

Print opskrift

Her finder du en opskrift på portobello svampe med gedeost og kalkunbacon i skiver.

Opskriften kan bruges som tilbehør mange forskellige retter.

 


Sådan tilbereder du retten

Rengør Portobello svampe med en pensl, fjern stokken.

Kom gedeost i bunden sammen med kværnet peber og flydende honning.

Kom en skive Kalkunbacon på hver Portobello svamp. Kom frisk timian på toppen.

Grilles på bageplade i ovn eller på grill til osten er smeltet og bacon er sprød.

 

Kalkunbacon i skiver

Kalkunbacon i skiver

Røget over bøgeflis

Den lækre smag af bacon er noget, de fleste holder af. Og med kalkunbacon fra Den Grønne Slagter behøver du ikke gå på kompromis med din sundhed. Vores bacon indeholder nemlig kun 6 procent fedt, og fås både i skiver og i strimler. På den måde, kan du få den gode, men lette baconsmag, uanset om der skal steges bacon på panden eller bruges baconstrimler til eksempelvis pizza, gryderetter eller salater. Den Grønne Slagter kalkunbacon er lavet af kalkunlårkød, der er saltet og røget over bøgeflis, for at give den fine baconsmag. Vores kalkunbacon er med 18% protein naturlig rig på protein og indeholder samtidig kun 6% fedt.

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱