
Portobello svampe med gedeost og kalkunbacon
Ingredienser
- 4 stk. Portobello svampe
- 100 g gedeost
- Kværnet peber
- 4 tsk. flydende honning
- 4 skiver Den Grønne Slagter Kalkunbacon
- 1 håndfuld frisk timian
Sådan tilbereder du retten
Rengør Portobello svampe med en pensl, fjern stokken.
Kom gedeost i bunden sammen med kværnet peber og flydende honning.
Kom en skive Kalkunbacon på hver Portobello svamp. Kom frisk timian på toppen.
Grilles på bageplade i ovn eller på grill til osten er smeltet og bacon er sprød.

Kalkunbacon i skiver
Røget over bøgeflis
Den lækre smag af bacon er noget, de fleste holder af. Og med kalkunbacon fra Den Grønne Slagter behøver du ikke gå på kompromis med din sundhed. Vores bacon indeholder nemlig kun 6 procent fedt, og fås både i skiver og i strimler. På den måde, kan du få den gode, men lette baconsmag, uanset om der skal steges bacon på panden eller bruges baconstrimler til eksempelvis pizza, gryderetter eller salater. Den Grønne Slagter kalkunbacon er lavet af kalkunlårkød, der er saltet og røget over bøgeflis, for at give den fine baconsmag. Vores kalkunbacon er med 18% protein naturlig rig på protein og indeholder samtidig kun 6% fedt.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.