Portobello svampe med gedeost og kalkunbacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Portobello svampe med gedeost og kalkunbacon

Ingredienser

Print opskrift

Her finder du en opskrift på portobello svampe med gedeost og kalkunbacon i skiver.

Opskriften kan bruges som tilbehør mange forskellige retter.

 


Sådan tilbereder du retten

Rengør Portobello svampe med en pensl, fjern stokken.

Kom gedeost i bunden sammen med kværnet peber og flydende honning.

Kom en skive Kalkunbacon på hver Portobello svamp. Kom frisk timian på toppen.

Grilles på bageplade i ovn eller på grill til osten er smeltet og bacon er sprød.

 

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱