
Portobello svampe med gedeost og kalkunbacon
Ingredienser
- 4 stk. Portobello svampe
- 100 g gedeost
- Kværnet peber
- 4 tsk. flydende honning
- 4 skiver Den Grønne Slagter Kalkunbacon
- 1 håndfuld frisk timian
Sådan tilbereder du retten
Rengør Portobello svampe med en pensl, fjern stokken.
Kom gedeost i bunden sammen med kværnet peber og flydende honning.
Kom en skive Kalkunbacon på hver Portobello svamp. Kom frisk timian på toppen.
Grilles på bageplade i ovn eller på grill til osten er smeltet og bacon er sprød.
Appetit på mere? Se mere tilbehør her
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.