Bagte stykker af knoldselleri

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagte stykker af knoldselleri

Ingredienser

  • 1 stk. knoldselleri
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

En meget overskuelig opskrift på bagt knoldselleri. I denne version er der krydret med salt, peber og spidskommen.

Brug de bagte stykker af knoldselleri til eksempelvis salater, som snack eller i sandwich.

 


Sådan tilbereder du retten

Skræl knoldselleri og skær det i passende stykker til salater, snack og i sandwich.

Vend knoldselleristykker i oliven olie, spidskommen, salt og kværnet peber.

Kom knoldselleristykker på et stykke bagepapir på bageplade. Giv den ved 200 °C med varm luft i ca. 30 min.

De skal føles ovnbagte uden at være tørre.

 


Tips

Du kan bruge bagte stykker af knoldselleri til eksempelvis salater, som snack eller i sandwich.

Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.