
Bagte stykker af knoldselleri
Ingredienser
- 1 stk. knoldselleri
- 4 spsk. olivenolie
- 1 tsk. spidskommen
- 2 tsk. salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Skræl knoldselleri og skær det i passende stykker til salater, snack og i sandwich.
Vend knoldselleristykker i oliven olie, spidskommen, salt og kværnet peber.
Kom knoldselleristykker på et stykke bagepapir på bageplade. Giv den ved 200 °C med varm luft i ca. 30 min.
De skal føles ovnbagte uden at være tørre.
Tips
Du kan bruge bagte stykker af knoldselleri til eksempelvis salater, som snack eller i sandwich.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.