
Kikærtesalat med feta, koriander og kyllingebryst
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pakke sandwich kyllingebryst med chili fra Den Grønne Slagter
- 1 stk hjertesalat, delt i grove blade
- 1 dåse kikærter, drænet
- 100 g cherry tomater
- 1 dl grofthakket koriander
- 1/2 rødløg skåret i tynde skiver
- 1 moden avocado skåret i skiver
- 100 g feta delt i grove stykker
- 1 dl kærnemælk
- 1 spsk olivenolie
- 1/2 citron, fintrevet skal og saft
- Salt og kværnet peber
- Groft brød
Sådan tilbereder du retten
DRESSING
1. Hæld kærnemælk i tomt syltetøjsglas sammen med olivenolie, fintrevet citronskal og saften fra citronen.
2. Ryst det hele grundigt og smag til med salt samt peber - sæt dressingen til side.
KYLLING
1. Skær kyllingeskiverne i halve.
SERVERING
1. Fordel hjertesalaten på et stort fad, læg kikærter ovenpå.
2. Top med cherrytomater, koriander, rødløg, avocado, kylling og feta.
3. Dryp med lidt af dressingen og server resten ved siden af.
4. Brug salaten til en hurtig og sund aftensmad eller til madpakken.