Glutenfrit brød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Glutenfrit brød

  • 1 t. 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 3 dl lunt vand
  • 1 spsk. olie
  • 25 g gær
  • 1 revet gulerod
  • 1 revet squash
  • 2 tsk. salt
  • 100 g quinoa
  • 100 g hirseflager
  • 350 g havremel
Print opskrift

Bag dit eget hjemmelavet glutenfri brød. Brug det til en sandwich eller med pålæg ovenpå. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Hæld vand og olie i en skål, smuldr gæren heri. Rør indtil gæren er opløst.

Vend grøntsagerne og de øvrige ingredienser i og ælt dejen godt igennem.

Kom dejen i en smurt rugbrødsform og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.

Bag brødet ved 200 °C i ca. 40 min. Lad det køle af på en rist.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.