
Glutenfrit brød
- 1 t. 20 min.
- 1 person
Ingredienser
- 3 dl lunt vand
- 1 spsk. olie
- 25 g gær
- 1 revet gulerod
- 1 revet squash
- 2 tsk. salt
- 100 g quinoa
- 100 g hirseflager
- 350 g havremel
Sådan tilbereder du retten
Hæld vand og olie i en skål, smuldr gæren heri. Rør indtil gæren er opløst.
Vend grøntsagerne og de øvrige ingredienser i og ælt dejen godt igennem.
Kom dejen i en smurt rugbrødsform og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.
Bag brødet ved 200 °C i ca. 40 min. Lad det køle af på en rist.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.