Glutenfrit brød

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Glutenfrit brød

  • 1 t. 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 3 dl lunt vand
  • 1 spsk. olie
  • 25 g gær
  • 1 revet gulerod
  • 1 revet squash
  • 2 tsk. salt
  • 100 g quinoa
  • 100 g hirseflager
  • 350 g havremel
Print opskrift

Bag dit eget hjemmelavet glutenfri brød. Brug det til en sandwich eller med pålæg ovenpå. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Hæld vand og olie i en skål, smuldr gæren heri. Rør indtil gæren er opløst.

Vend grøntsagerne og de øvrige ingredienser i og ælt dejen godt igennem.

Kom dejen i en smurt rugbrødsform og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.

Bag brødet ved 200 °C i ca. 40 min. Lad det køle af på en rist.

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱