
Søde kartofler med hasselback
Ingredienser
- 8 stk. søde kartofler
- 25 g smeltet smør til pensling
- 2 tsk. seasalt
- Kværnet sort peber
- ½ tsk. røget paprika
Sådan tilbereder du retten
Skræl de søde kartofler, skær evt. ½ cm af bunden, så den søde kartoffel ligger lige på dit skærebræt.
Skær nu al la Hasselback, i skiver ikke helt til bunden. Kom søde kartofler på bagepapir i bageplade.
Pensl med smeltet smør, drys med seasalt, kværnet peber og røget paprika.
Giv dem 30-35 min. ved 200 °C med varm luft.
Tips
Ved servering kan du med fordel drysse de søde kartofler med hasselback med friske krydderurter.
Appetit på mere? Se mere tilbehør her
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.