Inspiration og opskrifter til vegetarisk frokost

Opdag lækre vegetariske frokostretter. Vi har de bedste opskrifter og tips til at gøre det nemt og spændende at lave en velsmagende vegetarisk frokost. Prøv dem til din madpakke eller på et flot vegetarisk frokostbord.

Hvad kan man servere til frokost?

Din frokost skal give dig energi midt på dagen og måske endda holde helt til aftensmad. Derfor er en god idé at spise en frokost, der mætter godt og lægger en god bund for resten af dagen. Er du på farten, kan du for eksempel spise en sandwich med lækkert fyld eller en salat med en masse gode og friske grøntsager.

Hvad spiser vegetarer til frokost?

I dag findes der mange vegetariske og plantebaserede alternativer til kød såsom vegetarpålæg. Derfor er det nemt at lave lækre vegetarretter til frokost. Et eksempel på en god og mættende ret er en vegetarisk club sandwich med plantebaseret pålæg og veggie bacon.

Pift din vegetariske frokost op med tilbehør

Pesto, hummus og andre lækre smørelser til brødet kan hurtigt gøre din frokostsandwich eller rugbrødsmad endnu lækrere. Prøv for eksempel en frisk persillepesto som base til dit vegetariske smørrebrød, pift sandwichen op med syltede gulerødder, eller smør sandwichbrødet med en krydret baba ganoush.

Flere opskrifter til vegetarfrokosten

Der er mange måder at lave vegetarisk mad på med alle de skønne grøntsager og de mange kødfri alternativer til pålæg, fjerkræ og kød. Vores opskriftsunivers har over 60 forskellige vegetariske opskrifter på frokost- og aftensmadsretter samt lækkert tilbehør. Udforsk dem og bliv inspireret til at skabe et indbydende vegetarisk frokostbord.

Se alle vores vegetariske opskrifter