Syltede rødløg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Syltede rødløg

Ingredienser

  • 2-3 rødløg
  • 2 dl æblecider eddike
  • 1 dl vand
  • 1½ dl sukker
  • 3 stk. stjerneanis
  • 10 peberkorn
Print opskrift

Her finder du en nem opskrift på syltede rødløg.

Du kan med fordel bruge de syltede rødløg som topping i alle slags opskrifter - og de syltede rødløg kan holde sig i op til 4 uger på køl.

 


Sådan tilbereder du retten

Snit rødløg i tynde både eller i tynde skiver. Kog 2 dl æbleeddike og 1,5 dl sukker op i en gryde med stjerneanis og sort peberkorn til sukkeret er opløst.

Kom de snittede rødløg i et rent atamon skyllet glas. Hæld lagen over rødløg og lad dem trække på køl indtil brug.

De kan holde sig i 3-4 uger.

 


Tips

Syltede rødløg kan bruges i alle opskrifter som ekstra topping.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.