Frittata på rugbrød med jægerpølse, grønt og hvidløgsspirer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frittata på rugbrød med jægerpølse, grønt og hvidløgsspirer

  • 40 min.
  • 2 personer

Ingredienser

FRITTATA
  • 10 g smør
  • 4 æg
  • 2 spsk. mælk
  • Salt
  • Kværnet peber
  • 3 forårsløg
  • 100 g broccoli
  • 1 dl hvidløgsspirer
Print opskrift

Prøv vores sunde frittata på rugbrød med Den Grønne Slagter Jægerpølse, der indeholder 30% grøntsager. Top den med hvidløgsspirer og servér straks eller tag den med på farten. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

FRITTATA

Snit forårsløg i skiver, skær broccoli i små buketter. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål.

Varm en pande op med 10 g smør til medium varme.

Kom forårsløg og broccoli buketter på panden og sauter i 2 min. Hæld æggeblandingen ved og rør rundt i panden. Lad æggeblandingen sætte sig ved lav varme til æggene er stivnet.

Lad frittata køle af.

SERVERING

Flæk rugbrødssandwich bollen. Kom et stort stykke afkølet frittata på, top med Den Grønne Slagter Jægerpølse og hvidløgsspirer.

Relevante produkter fra Den Grønne Slagter

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.