Wrap med rullepølse, kål og spirer

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Wrap med rullepølse, kål og spirer

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 3 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 1 stk. fuldkornstortilla
  • 1 spsk. flødeost naturel
  • 0,5 spsk. citronsaft
  • 0,5 tsk. sukker
  • 1 håndfuld spirer (se Tips)
  • 1 håndfuld snittet spidskål eller hvidkål
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

  1. Smør tortillaen med flødeost.
  2. Fordel rullepølsen ovenpå.Rør citronsaft og sukker, så sukkeret opløses.
  3. Vend spirer og kål med citrondressingen og fyld dem ovenpå rullepølsen.
  4. Rul tortillaen sammen til en fast rulle, og skær den i tykke skiver på cirka 3 centimeter.
  5. Pak i en madkasse – eller server på en tallerken.

Velbekomme!

 

Lækker wrap - lige til at tage med

Her er opskriften, der virkelig kan lidt af hvert, og som nærmest kan være med hele vejen igennem en god og aktiv dag i dit hverdagsliv! Vi fylder nemlig en fuldkornstortilla med knasende sprødt grønt, en cremet ost og den gode, smagfulde rullepølse fra vores sortiment. Og så er alle muligheder åbne!

En wrap er nemlig genial som enten madpakke eller en lækker snack på farten. Du pakker bare rullen i en madkasse, når du har skåret den ud i skiver. Så er der altid noget lækkert og lødigt inden for rækkevidde, når sulten melder sig, og du trænger til en hurtig, grøn bid.

Men du kan også, med god samvittighed, servere wrap’en som en skøn lille hapser som indledning til et måltid, hvor du gerne vil begynde med et sundt alternativ til de traditionelle snacks! Læg de små, lækre ruller med det saftige fyld på et lille fad, servér for dine gæster, og se, hvordan rullerne forsvinder som dug for solen! Se vores Tips for et godt bud på, hvad du skal drikke til denne lille utraditionelle cocktail-snack.

I denne wrap kombinerer vi Rullepølse med sprødt, marineret kål, fine spirer og frisk flødeost. Det er en virkelig lækker kombination, og med vores rullepølse sparer du samtidig på fedtet.
Med Den Grønne Slagter Rullepølse får du den bedste kombination af klassisk dansk pålæg og en sundere livsstil! Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise cirka syv skiver rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse.

 


Tips

  • Når man snakker om spirer, vil mange nok tænke på bønnespirer. Men spirer fås i masser af andre, spændende varianter, som kan sætte hver deres præg på dine wraps! Prøv for eksempel radisespirer for en skøn, skarp radisesmag. Eller fyld din wrap med lækre, grønne og saftige solsikkespirer. Eller hvad med de flotte rødbedespirer, for ekstra knald på farverne på dit friske, grønne måltid?
  • Kan du lide idéen om at servere fine skiver af wraps som en anderledes og sundere snack til dine gæster? Hvad så med også at gå all in på den sundere stil, og fylde en vildt lækker grøn cocktail i glassene? Prøv for eksempel denne lækre Greenilicious juice med masser af skønne, grønne sager i!
  • I denne opskrift bruger vi en neutral flødeost i wrap’en for at gøre den lækkert cremet, men du kan bruge lige, hvad du har lyst til – bare du selv er vild med det! Prøv for eksempel en flødeost med urter eller hvidløg. Men du kan også bruge en humus, for eksempel denne lækre rødbedehummus. Den er lavet på kikærter, og får desuden sin flotte farve fra kogte rødbeder. På den måde får du endnu mere grønt ind i din daglige menu.

Disse produkter kan du bruge i opskriften

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.