Wrap med rullepølse, kål og spirer

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Wrap med rullepølse, kål og spirer

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 3 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 1 stk. Fuldkornstortilla
  • 1 spsk. Flødeost naturel
  • 0,5 spsk. Citronsaft
  • 0,5 tsk. Sukker
  • 1 håndfuld Spirer
  • 1 håndfuld Snittet spidskål eller hvidkål
Print opskrift

En wrap med smøreost, rullepølse og kål er virkelig en lækker kombination, og med vores rullepølse sparer du samtidig på fedtet. 

 


Sådan tilbereder du retten

WRAP

1. Smør tortillaerne med flødeost.

2. Fordel rullepølsen ovenpå.

3. Rør citronsaft og sukker så sukkeret opløses.

4. Vend spirer og kål med citrondressingen og fyld dem ovenpå rullepølsen.

 

SERVERING

1. Rul sammen og skær i tykke skiver.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.