Grønkålssalat med kyllingebryst og granatæblekerner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grønkålssalat med kyllingebryst og granatæblekerner

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

SENNEPSDRESSING
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. honning
  • 2 spsk. æblecider eddike
  • 3 spsk. oliven olie
  • salt
  • kværnet peber
Print opskrift

Sund og nem salat med grøntkål, Den Grønne Slagters Kyllingebryst med chili i skiver og granatæblekerner. Oplagt at bruge som en sund frokost eller som tilbehør til aftensmad

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Skyl og snit grønkål fint.

Pil blade af rosenkålen.

Bank granatæblekerner ud af ½ granatæble, ved at slå på skallen ned i en skål så falder kernerne automatisk ud.

Hal valnødder groft.

Skær skallen af appelsin og skær den i filter.

Ryst alle ingredienser til dressingen sammen i et lille bæger.

SERVERING

Bland alle ingredienser sammen til grønkålssalaten. Vend dressingen i.

Top med stykker af Den Grønne Slagter Kyllingebryst med chili på salaten.

Anret i ”To Go” bowl eller på tallerken. Pak et pitabrød til madpakken.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.