Kyllingebryst med tomatsalat og speltkerner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kyllingebryst med tomatsalat og speltkerner

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 12 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
  • 4 Tomater
  • 1 bdt. Basilikumsblade
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 2 dl Speltkerner
  • 4 skiver Groft brød
Print opskrift

Tomatsalat er klassisk og nem tilbehør til maden. Vi har her brugt kyllingebryst i stedet for os. Serveret med speltkerner og groft brød har du en komplet ret.

 


Fremgangsmåde

Læg Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk lagvis med skiver af solmoden tomat og pynt med basilikumsblade.

Krydder med salt, peber og et par dryp god olivenolie.

Server med kogte, afkølede speltkerner, groft brød og evt. en grøn salat.

Sandwich Kyllingebryst (2)

Sandwich Kyllingebryst

Klassisk

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har krydret skiverne med et lille strejf af hvidløg så de passer perfekt i sandwich, i salater, på brød eller i en wrap.
Det klassiske kyllingebryst fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er naturlig rig på protein med hele 21 g pr. 100 g. Naturligvis Nøglehulsmærket og uden fosfat.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.