
Mad med rullepølse, rødkål, appelsin og svesker
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 skiver Groft kernerugbrød
- 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
- 4 dl. Fintsnittet rødkål
- 1 stk. Stor appelsin
- 4 stk. Svesker
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING
1. Snit rødkålen helt fint. Brug gerne et mandolinjern.
2. Kom rødkålen i en skål.
3. Skræl appelsinen og del den i både.
4. Skær bådene i mindre bidder.
5. Hæld appelsinsaften fra dit skærebræt over rødkålen sammen med olivenolie eller valnøddeolie.
6. Skær sveskerne i små tern og vend hele salaten rundt.
SERVERING
1. Læg først rullepølse og derefter rødkålsråkosten på brødet.
2. Drys gerne med lidt friske krydderurter.
Tips
Hvis du vil have maden med på madpakken, så kom råkosten i en lille bøtte for sig selv ved siden af maden.