
Mad med rullepølse, rødkål, appelsin og svesker
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 skiver groft kernerugbrød
- 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
- 4 dl fintsnittet rødkål
- 1 stk. stor appelsin
- 4 stk. svesker
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING
1. Snit rødkålen helt fint. Brug gerne et mandolinjern.
2. Kom rødkålen i en skål.
3. Skræl appelsinen og del den i både.
4. Skær bådene i mindre bidder.
5. Hæld appelsinsaften fra dit skærebræt over rødkålen sammen med olivenolie eller valnøddeolie.
6. Skær sveskerne i små tern og vend hele salaten rundt.
SERVERING
1. Læg først rullepølse og derefter rødkålsråkosten på brødet.
2. Drys gerne med lidt friske krydderurter.
Tips
Hvis du vil have maden med på madpakken, så kom råkosten i en lille bøtte for sig selv ved siden af maden.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.