
Rullepølse med grønne bønner og bearnaisedressing
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 6 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
- 100 g grønne bønner, nippet og blancheret
- 150 g friske grønne asparges, trimmet og blancheret
- 1 dl bearnaise-mayo
- 2 spsk. friskklippet karse
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Bland bønner og asparges.
- Del dem i 6 lige store bundter.
- Vikl et stykke rullepølse omkring hvert bundt og hæft fast med et lille bambusspyd.
- Kom bundterne på et fad eller fordel i skåle eller madkasse.
- Server bearnaise-mayo ved siden og drys med friskklippet karse.
- Drys med salt og peber.
- Server evt. med grillet brød og lidt ekstra dressing.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.