Pastasalat med veggie deller og edamamebønnerhertil syltede rødløg
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- ½ portion syltede rødløg
- 200 g veggie deller
- 100 g pasta konkylier eller et plantebaseret alternativ
- 80 g grønne bønner, nippet
- 2 dl edamamebønner
- 1 avokado, skåret i mundrette stykker
- En lille håndfuld friske basilikumblade
- 8 stk. grønne oliven
- 3 spsk. god olivenolie
- 1 tsk. grov sennep
- 1 spsk. akaciehonning
- 2 spsk. citronsaft
- 2 spsk. friskhakket persille
- Salt og friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
- Tilbered ½ portion syltede rødløg.
- Tilbered veggie dellerne efter vejledningen på emballagen.
- Blancher de to slags bønner i letsaltet vand i et minut.
- Hæld vandet fra bønnerne og lad dem køle af under rindende koldt vand i en sigte.
- Kom pasta, syltede rødløg, bønnerne, avokadostykker, basilikumblade og de grønne oliven i en skål.
- Rør olivenolie, grov sennep, honning, citronsaft og persille sammen i en lille skål og hæld det efterfølgende ned til salaten.
- Smag salaten til med salt og peber.
- Vend nænsomt salaten sammen og anret den på et fad eller i portionsskåle.
- Top salaten med de varme veggie deller og servér med det samme.
Tips
Hvis du laver en hel portion syltede rødløg kan du gemme resterne og bruge dem på andre retter.
Næringsindhold i opskriften |
||
Næringsindhold pr. 100 g | Næringsindhold pr. person i opskriften | |
Total antal gram | 100 | 431 |
Energi (kcal) | 175 | 755 |
Energi (kJ) | 733 | 3161 |
Fedt (g) | 11,8 | 51 |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 1,4 | 5,9 |
Kulhydrater (g) | 13 | 57 |
-heraf sukkerarter (g) | 3,4 | 15 |
Kostfibre (g) | 3,9 | 16,9 |
Protein (g) | 6 | 24 |
Salt (g) | 1,9 | 8,3 |
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme | ||
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) | ||
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten |
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.