
Tortillapizza med kylling og kartoffel
- 25 min.
- 1 person
Ingredienser
- 1 stk. tortillapandekage
- 2 spsk. creme fraiche
- 2 stk. kartofler i meget tynde skiver
- 2 stk. Den Grønne Slagter Kalkunbacon i skiver
- 40 g Den Grønne Slagter Silkeskåret Kylling
- 1 spsk. olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. hakket rosmarin
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- ½ tsk. salt
- 1 lille håndfuld parmesanflager
- Evt. lidt ekstra rosmarin
Sådan tilbereder du retten
- Smør tortillabunden med creme fraiche.
- Bland kartoffelskiverne sammen med olivenolie, hvidløg, rosmarin, friskkværnet sort peber og salt.
- Placér kartoffelskiverne ud over hele tortillaen.
- Skær kalkunbaconen i mindre stykker, og læg oven på tortillapizzaen.
- Bag tortillapizzaen i ovnen.
- Læg skiver af silkeskåret kylling oven på pizzaen, og drys til sidst med parmesanflager og evt. lidt frisk rosmarin.
- Velbekomme!
Tips
Tortillapizza – nem at tilberede og nem at variere
Tortillapizzaer er både en enkel og velsmagende pizzavariant. I denne opskrift har vi toppet tortillapizzaen med kylling, kartofler og kalkunbacon – men du kan nemt eksperimentere med fyld for at skabe din egen unikke smagsoplevelse.
Prøv tortillapizza med kylling og grønkål
En pizza-opskrift til madpakken
Tortillapizzaer er et godt bud på en nem aftensmad eller frokost, som du hurtigt kan tilberede hjemme i køkkenet og spise, mens den stadig er lun. Leder du efter et madpakke-alternativ til det italiensk-inspirerede måltid, kan du give dig i kast med små minipizzaer ala Pizza Bianca med kartofler og spegepølse.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.