
Den lækre smag af bacon er noget, de fleste holder af. Og med kalkunbacon fra Den Grønne Slagter som indeholder 4,5 procent fedt, kan du få den gode men lette baconsmag, uanset om der skal steges bacon på panden eller bruges til eksempelvis pizza, gryderetter, pastaretter eller salater. Den Grønne Slagter kalkunbacon er lavet af saftigt kalkunlårkød, der er saltet og røget over bøgeflis for at give den fine baconsmag. Vores kalkunbacon er med 18% protein naturlig rig på protein.
Ingredienser: Kalkunkød (92 %), salt, kartoffelstivelse, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 491kJ / 117 kcal | |
Fedt | 4,5 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,3 g | |
Kulhydrater | 1,1 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 18 g | |
Salt | 3,3 g |

Sådan steger du Kalkunbacon
Den Grønne Slagters Kalkunbacon kan både steges på panden og i ovnen.
På pande
- Hæld lidt olie på panden og tænd på middelsvag varme
- Læg kalkunbaconen på panden
- Vend kalkunbacon flere gange indtil det er sprødt og gyldent - ca. 2-4 minutter på hver side
I ovn
- Forvarm din ovn til 180 °C
- Kalkunbacon ligges på en bageplade med bagepapir
- Bagetid ca. 10 min. afhængig af ovn
- Kalkunbaconen er færdig når den bobler lidt op og bliver gylden