
Tortillapizzamed kyllingebryst og grønkål
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 fuldkornstortilla
- 4 spsk. revet ost
- 2 friske tomater
- 15 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
- 2 grønkålsblade
- 1 tsk. olivenolie eller hvidløgsolie
- Salt
- Peber
Sådan tilbereder du retten
TORTILLA PIZZA
1. Drys en fuldkornstortillapizza med en smule revet ost og tern af en frisk tomat (skrab kernerne ud).
2. Læg Kyllingebryst Klassisk på og top med lidt friske grøntkålsblade og et par dryp hvidløgsolie eller olivenolie.
3. Drys med salt og peber og måske et lille pift chiliflager.
4. Bag ved 200 °C til osten er smeltet og kanten er sprød.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.