Tortillapizzamed kyllingebryst og grønkål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tortillapizzamed kyllingebryst og grønkål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 Fuldkornstortilla
  • 4 spsk. Revet ost
  • 2 Friske tomater
  • 15 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
  • 2 Grønkålsblade
  • 1 tsk. Olivenolie eller hvidløgsolie
  • Bordsalt
  • Peber
Print opskrift

Tortillapandekager kan nemt laves om til en lækker og sund pizza med kyllingebryst og grønkål. Den sunde og nemme ret kan både serveres til aftensmaden eller bruges som madpakke.

Velbekomme!

 

 


Sådan tilbereder du retten

TORTILLA PIZZA

1. Drys en fuldkornstortillapizza med en smule revet ost og tern af en frisk tomat (skrab kernerne ud).

2. Læg Kyllingebryst Klassisk på og top med lidt friske grøntkålsblade og et par dryp hvidløgsolie eller olivenolie.

3. Drys med salt og peber og måske et lille pift chiliflager.

4. Bag ved 200 °C til osten er smeltet og kanten er sprød.

Sandwich Kyllingebryst (2)

Sandwich Kyllingebryst

Klassisk

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har krydret skiverne med et lille strejf af hvidløg så de passer perfekt i sandwich, i salater, på brød eller i en wrap.
Det klassiske kyllingebryst fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er naturlig rig på protein med hele 21 g pr. 100 g. Naturligvis Nøglehulsmærket og uden fosfat.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Rugbrød med rullepølse og radisesalat

Bagel med kalkunbryst, dild og halloumi

Æggemuffins med spinat og grillet kylling

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.