Hjemmelavet smørrebrød med veggie postej

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Hjemmelavet smørrebrød med veggie postej

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Nem vegetarisk højbelagt smørrebrød med veggie bacon og veggie postej

Sæt tænderne i vores hjemmelavede smørrebrød med veggie postej, og forbered dig på en sand smagsfest! Dette vegetariske vidunder kombinerer saftig veggie postej med knasende veggie bacon og svampet champignon.

Kombinationen af det rustikke rugbrød, toppet med fyldig veggie postej giver en rig og varm smag med en velafbalancerede krydrede nuancer. Den knasende veggie bacon tilføjer en saltet og sprød kontrast, mens de sauterede champignon giver en fyldig umami-smag. For at give tekstur har vi tilføjet en håndfuld frisésalat. Den lette, knasende fornemmelse fuldender smørrebrødet på den mest lækre måde.

Med dette veggie postej smørrebrød får du en alsidig smagsoplevelse, der kombinerer det bedste fra både planteverdenen og komfortmad. Gør dig klar til at forkæle dine smagsløg med et vegetarisk festmåltid, der er fyldt med spænding og smag i hver eneste bid.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Tænd ovnen på 170°C.
  2. Læg veggie baconskiverne på en bageplade, og steg dem sprøde i ovnen i cirka 5-7 minutter.
  3. Smør imens rugbrødsskiverne med veggie postej.
  4. Skær champignon i skiver, og steg dem på en varm pande i lidt smør. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
  5. Pynt rugbrødsmadderne af med lidt frisésalat, sprød veggie bacon, champignon og evt. lidt timian.
  6. Velbekomme!

 


Tips

Flere lækre vegetariske frokostretter

Dyk ned i en verden af fortryllende smagsoplevelser med vores store udvalg af lækre vegetariske frokostretter. Vi har sammensat en palet af farverige og velsmagende retter, der vækker dine smagsløg til live.

Uanset om du er på udkig efter sprøde salater, saftige smørrebrød eller fyldige wraps, har vi noget, der vil forkæle dine sanser og tilføre din frokost et nyt niveau af spænding og smagsvariation.

Få mere inspiration her

Vegetariske alternativer til kendt smørrebrød

Giv det traditionelle smørrebrød en forfriskende opdatering med vores vegetariske og plantebaserede alternativer. Vi har nøje udvalgt ingredienser for at skabe nuancerede smage i vores produkter. Fra vores saftige veggie postej, der smelter på tungen, til saftigt veggie pålæg.

Lad dig forføre af vores kreative tilgang til klassisk pålæg i vegetariske udgaver, og oplev en vegetarisk gastronomisk oplevelse, der vil tilfredsstille din smag.

Se både vegetarisk og plantebaseret

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 181
Energi (kcal) 159 288
Energi (kJ) 666 1206
Fedt (g) 7.9 14
- heraf mættede fedtsyrer (g) 2.6 4.8
Kulhydrater (g) 17 31
- heraf sukkerarter (g) 1.1 2
Kostfibre (g) 3.0 5.5
Protein (g) 5 10
Salt (g) 1.9 3.4
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱