Pastasalat med hamburgerryg og bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pastasalat med hamburgerryg og bacon

  • 30 min.
  • 1 person

Ingredienser

Print opskrift

En hurtig og nem opskrift på en farverig frokost

Denne pastasalat med hamburgerryg og kalkunbacon er ikke kun en fryd for smagsløgene, den er også både hurtig og nem at tilberede – perfekt til en lækker frokost eller som en spændende madpakke, der vil vække misundelige blikke.

Den saftige hamburgerryg og sprøde kalkunbacon bringer liv til retten, mens cherrytomater, rødløg, grillet peberfrugt og rucola skaber en symfoni af smag og farve. Pastasalaten bindes sammen med en frisk dressing med olivenolie og friskkværnet sort peber.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Tænd ovnen ved 170 grader.
  2. Fordel kalkunbaconen på en bageplade, og tilbered dem i ovnen, indtil de er gyldne og sprøde.
  3. Kog pasta efter pakkens instruktioner, og køl dem derefter ned.
  4. Bland olivenolie, fintrevet citronskal og saft, tørret oregano og friskkværnet sort peber til en dressing.
  5. Skær cherrytomaterne i halve og rødløget i tynde både.
  6. Skær de grillede peberfrugter i mundrette stykker.
  7. Bland pasta, tomater, rødløg, peberfrugt, hamburgerryg og dressingen sammen.
  8. Vend forsigtigt rucolaen i salaten, og smuldr fetaosten over.
  9. Hæld pastasalaten over i en skål eller en madpakke, og drys til sidst med kalkunbaconen.
  10. Velbekomme!

 


Tips

Giv pastasalaten ekstra friskhed og fylde

Vil du gerne tilføje ekstra friskhed til pastasalaten? Så prøv at tilsætte krydderurter som frisk basilikum eller persille til salaten. Hvis du har brug for mere fylde, kan du også spæde til med tern af avocado, ristede pinjekerner eller oliven.

Prøv også en grøn bowl med kylling

 

Lav pastasalat med dit favoritfyld

Pastasalat er en sikker vej til en mere spændende madpakke, og kun fantasien sætter grænser for, hvilket fyld du kan sætte sammen med de møre pastaer. Pastasalat med hamburgerryg og kalkunbacon er blot en af mange muligheder, og du kan for eksempel også prøve et vegetarisk alternativ ved at bruge veggie deller i din pastasalat.

Få flere idéer til madpakken

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 837
Energi (kcal) 81 675
Energi (kJ) 338 2825
Fedt (g) 5.2 44
- heraf mættede fedtsyrer (g) 1.2 9.9
Kulhydrater (g) 7 60
- heraf sukkerarter (g) 1.8 15
Kostfibre (g) 1.2 10.2
Protein (g) 5 41
Salt (g) 0.6 4.9
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱