Sandwich med kylling og kalkunbaconmed friskost og asparges

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Sandwich med kylling og kalkunbaconmed friskost og asparges

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

Print opskrift

Lækker kyllingesandwich med sprød kalkunbacon

Der er noget ved en sandwich. De forskellige smage og de mange måder at variere den gør, at den er så populær en spise. Denne kalkunsandwich er ingen undtagelse.

I opskriften har vi erstattet det hvide sandwichbrød med en god fuldkornstoast. Og så har vi fyldt sandwichen med saftige skiver kyllingepålæg, som er krydret med et lille strejf af hvidløg. Vi har naturligvis stadig godt med bacon i sandwichen, i form af tykke skiver kalkunbacon, der er rig på den klassiske baconsmag, fordi kalkunkødet er røget over bøgeflis. Det hele bliver toppet med masser af grønt i form af dampede asparges, salat og spirer.

En super lækker sandwich-klassiker, når du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af madpakken, frokosten eller en hyggelig og nem aftensmad.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Varm en pande med en anelse olie op, og steg kalkunbacon 2-4 minutter på hver side, indtil baconen har fået farve og er blevet let sprød.
  2. Knæk enden af aspargesene og blancher dem to minutter i kogende vand med lidt salt. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle, og flæk dem derefter på langs. Rist skiverne af fuldkornstoast, så de er sprøde, men ikke for mørke.
  3. Smør et tyndt lag neutral friskost på begge skiver.
  4. Skyl spirer og salat, og lad begge dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  5. Byg sandwichen op på den ene skive ristet toastbrød med skiver af kyllingepålæg, tilføj den anden skive brød, kalkunbacon, de flækkede asparges, spirer og salat.
  6. Pak sandwichen ind til madpakke, eller servér den med det samme.
  7. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af serveringen af din kalkun sandwich, kan du dele den i to trekanter, og samle hver trekant med et tyndt spyd af træ.

Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Skal du servere sandwichen med kylling og kalkunbacon til aftensmad, kan du med lave en form for tilbehør til. Et grønt forslag kunne være stykker af bagt knoldselleri. Denne form for ’’fritter’’ er mættende, og så smager de bare skønt.

Få opskrift på bagte stykker knoldselleri

 

Flere opskrifter på sandwich med kylling

Der findes alverdens former for sandwich, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan fylde sandwichen med, hvad end du har i køleskabet. Eller du kan prøve en asiatisk inspireret sandwich som den vietnamesiske Banh Mi sandwich.

Prøv Banh Mi Sandwich

 

Om vores kyllingebryst og kalkunbacon

Det klassiske pålæg af kyllingebryst fra Den Grønne Slagter er skåret i gode tykke skiver og krydret med et lille strejf af hvidløg, så de passer perfekt i en sandwich, i salater, på brød eller i en wrap. Sammen med vores kalkunbacon, der er røget over bøgeflis, har du et himmelsk måltid. Vil du læse mere om vores kalkunbacon, stegeteknikker og få inspiration til andre smagfulde opskrifter? så læs vores stegeguide til kalkunbacon her.

Se alle vores produkter her

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱