
Sandwich med kylling og kalkunbaconmed friskost og asparges
- 20 min.
- 1 person
Ingredienser
- 2 skiver fuldkornstoast
- 2 tsk. friskost neutral
- 4 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
- 2 skiver Den Grønne Slagter Kalkunbacon i skiver
- 1 håndfuld salat
- 3 stk. grønne asparges
- 0,5 dl rødbedespirer (eller andre spirer)
Sådan tilbereder du retten
- Varm en pande med en anelse olie op, og steg kalkunbacon 2-4 minutter på hver side, indtil baconen har fået farve og er blevet let sprød.
- Knæk enden af aspargesene og blancher dem to minutter i kogende vand med lidt salt. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle, og flæk dem derefter på langs. Rist skiverne af fuldkornstoast, så de er sprøde, men ikke for mørke.
- Smør et tyndt lag neutral friskost på begge skiver.
- Skyl spirer og salat, og lad begge dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Byg sandwichen op på den ene skive ristet toastbrød med skiver af kyllingepålæg, tilføj den anden skive brød, kalkunbacon, de flækkede asparges, spirer og salat.
- Pak sandwichen ind til madpakke, eller servér den med det samme.
- Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af serveringen af din kalkun sandwich, kan du dele den i to trekanter, og samle hver trekant med et tyndt spyd af træ.
Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Skal du servere sandwichen med kylling og kalkunbacon til aftensmad, kan du med lave en form for tilbehør til. Et grønt forslag kunne være stykker af bagt knoldselleri. Denne form for ’’fritter’’ er mættende, og så smager de bare skønt.
Få opskrift på bagte stykker knoldselleri
Flere opskrifter på sandwich med kylling
Der findes alverdens former for sandwich, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan fylde sandwichen med, hvad end du har i køleskabet. Eller du kan prøve en asiatisk inspireret sandwich som den vietnamesiske Banh Mi sandwich.
Om vores kyllingebryst og kalkunbacon
Det klassiske pålæg af kyllingebryst fra Den Grønne Slagter er skåret i gode tykke skiver og krydret med et lille strejf af hvidløg, så de passer perfekt i en sandwich, i salater, på brød eller i en wrap. Sammen med vores kalkunbacon, der er røget over bøgeflis, har du et himmelsk måltid.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.