Æggewrap med skinke og grøn salat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Æggewrap med skinke og grøn salat

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

Print opskrift

Vi har her sammensat en opskrift på en skøn fedtfattig æggewrap med hamburgerryg fra Den Grønne Slagter. Som fyld har vi tilføjet ærter, advokado og grøn salat. 

 


Sådan tilbereder du retten

ÆGGEWRAP

1. Pisk æggene sammen med salt og peber, og steg en helt tynd omelet ved medium varme i lidt fedtstof på en god pande.

2. Lad den køle lidt af inden du kommer fyld i. Du kan også bruge en fuldkornstortilla som alternativ.

3. Fyld din wrap med Den Grønne Slagter Hamburgerryg, ruccula, ærter og avokado.

4. Fold sammen og nyd.

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱