Tapasbræt med gulerodshummus og persillepesto
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 stk. Den Grønne Slagter Veggie Postej
- 1 pakke Den Grønne Slagter Kyllingebryst med chili
- 1 pakke Den Grønne Slagter Hamburgerryg
- 1 pakke Den Grønne Slagter Sandwich Kalkunbryst
- 40 g rugbrødschips
- 1 portion ristede kikærter
- Tortilla trekanter bagt med revet ost
- Tortilla chips
- 2 dl bredbladet persille, groft hakket
- 1 dl parmesanost, revet
- ½ dl solsikkekerner, ristede
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. æbleeddike
- 1 dl oliven olie
- salt og kværnet sort peber
- 400 g gulerødder i grove stykker
- 2 fed hvidløg
- 400 g kogte kikærter
- 2 spsk. tahin
- ½ dl citronsaft
- 1 tsk. karry
- ½ tsk. chili flager
- ½ dl oliven olie
Sådan tilbereder du retten
PERSILLEPESTO:
1. Blend alle ingredienser sammen i en blender til en grov pesto, smag til med salt, peber.
GULERODSHUMMUS:
1. Kom gulerodsstykker i en bradepande med olivenolie, hvidløg og lidt seasalt.
2. Bages ved 180 °C til de er møre i ca. 30 min. lad det afkøle.
3. Dræn kikærter, skyl godt og dryp af.
4. Kom alle ingredienser i en blender og blend til cremet konsistens.
5. Tilsæt evt. lidt vand, hvis den er for fast. Smag til med mere salt og citronsaft.
TAPASBRÆT:
1. Anret et stort fad med alle Den Grønne Slagter produkter, foldet eller rullet.
2. Hertil gulerodshummus og persillepesto i små skåle, pynt med rugbrødschips, ovnbagte tortilla stykker med revet ost, ristede kikærter og tortilla chips.
Tips
Opskriften på Ristede kikærter.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.