Salat med kylling og marinerede bønner

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat med kylling og marinerede bønner

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 4 æg
  • 2 modne avocado, delt i halve
  • 2 spsk nigellafrø
  • 50 g skyllet lucernespirer
  • 8 skiver Kyllingebryst klassisk fra Den Grønne Slagter
MARINEREDE BØNNER
  • 300 g dampede bobby beans eller haricots verts, afkølet
  • 300 g bælgede edamamebønner
  • 1 rødløg skåret i tynde skiver
  • 100 g fintsnittet rødt spidskål
  • 1 dl hakket purløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og peber
Print opskrift

Marinerede bønner kan altså virkelig noget. Her har vi kombineret bønnerne med kylling, avocado og æg i salat, der komplimentere hinanden virkelig godt. 


Fremgangsmåde

1. Kog æggene i ca. 7 min. så de er smilende.

2. Bland bønnerne med de resterende ingredienser og smag til.

 

SERVERING

1. Anret bønnerne i en skål sammen med halve smilende æg og halve avocadoer drysset med nigellafrø. halvér kyllingebryst pålæg og anret det ovenpå salaten.

2. Pynt med lucernespirer. 

Sandwich Kyllingebryst (2)

Sandwich Kyllingebryst

Klassisk

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har krydret skiverne med et lille strejf af hvidløg så de passer perfekt i sandwich, i salater, på brød eller i en wrap.
Det klassiske kyllingebryst fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er naturlig rig på protein med hele 21 g pr. 100 g. Naturligvis Nøglehulsmærket og uden fosfat.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Vietnamesiske forårsruller

Spinatvafler med kyllinge spread og grønt

Rugbrød med grillet kyllingebryst i skiver, rabarber, syltet agurk og persille

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.