Squash deller med quinoa, persille pesto og kyllingebryst

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Squash deller med quinoa, persille pesto og kyllingebryst

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SQUASHDELLER
  • 300 g squash, groft revet
  • 100 g kogt quinoa
  • 50 g revet feta
  • 2 fed revet hvidløg
  • 1 lille løg finthakket
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. chili flager
  • 1 tsk. seasalt
  • 1 æg
  • 2 spsk. Husk eller Chiafrø
GRØN SALAT
  • 200 g grøn spidskål i tynde strimler
  • 200 g gulerødder skåret i runde tynde stykker
  • 2 nektariner i både
  • 100 g blåbær
  • 1 dl hakkede krydderurter, persille, dild
TILBEHØR Print opskrift

Find inspiration til en lækker og sund aftensmad med Den Grønne Slagter. Her har vi lavet squashdeller med quinoa og tilsat persille pesto og kyllingebryst. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

SQUASHDELLER

1. Pres lidt af saften fra det revne squash.

2. Bland alle ingredienser sammen til squash deller i en skål.

3. Varm en ovn op til 220 °C varmluft.

4. Form squash deller med 2 skeer og læg dem på en bageplade med bagepapir.

5. Bages i cirka 20-25 min. til der er let gyldne og faste.

SERVERING

1. Anret salaten på et flot fad, kom persillepesto i en skål og anret de varme squashdeller på et fad med Kyllingebryst Klassisk til.

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱