Squashdeller med quinoa, persille pesto og kyllingebryst
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
SQUASHDELLER- 300 g squash, groft revet
- 100 g kogt quinoa
- 50 g revet feta
- 2 fed revet hvidløg
- 1 lille løg finthakket
- 1 tsk. spidskommen
- ½ tsk. chili flager
- 1 tsk. havsalt
- 1 æg
- 2 spsk. Husk eller Chiafrø
- 200 g grøn spidskål i tynde strimler
- 200 g gulerødder skåret i runde tynde stykker
- 2 nektariner i både
- 100 g blåbær
- 1 dl hakkede krydderurter, persille, dild
- 1 potion persille pesto
Sådan tilbereder du retten
SQUASHDELLER
1. Pres lidt af saften fra det revne squash.
2. Bland alle ingredienser sammen til squash deller i en skål.
3. Varm en ovn op til 220 °C varmluft.
4. Form squash deller med 2 skeer og læg dem på en bageplade med bagepapir.
5. Bages i cirka 20-25 min. til der er let gyldne og faste.
SERVERING
1. Anret salaten på et flot fad, kom persillepesto i en skål og anret de varme squashdeller på et fad med Kyllingebryst Klassisk til.
Næringsindhold i opskriften |
||
Næringsindhold pr. 100 g | Næringsindhold pr. person i opskriften | |
Total antal gram | 100 | 422 |
Energi (kcal) | 68 | 286 |
Energi (kJ) | 283 | 1197 |
Fedt (g) | 2,5 | 11 |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 0,7 | 3,0 |
Kulhydrater (g) | 8 | 33 |
-heraf sukkerarter (g) | 3,9 | 17 |
Kostfibre (g) | 2,1 | 8,9 |
Protein (g) | 4 | 18 |
Salt (g) | 0,8 | 3,3 |
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme | ||
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) | ||
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten |
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.