
Squash deller med quinoa, persille pesto og kyllingebryst
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Den Grønne Slagter Sandwich kylling i skiver
- 300 g squash, groft revet
- 100 g kogt quinoa
- 50 g revet feta
- 2 fed revet hvidløg
- 1 lille løg finthakket
- 1 tsk. spidskommen
- ½ tsk. chili flager
- 1 tsk. seasalt
- 1 æg
- 2 spsk. Husk eller Chiafrø
- 200 g grøn spidskål i tynde strimler
- 200 g gulerødder skåret i runde tynde stykker
- 2 nektariner i både
- 100 g blåbær
- 1 dl hakkede krydderurter, persille, dild
- 1 portion Persillepesto (se opskrift tips)
Sådan tilbereder du retten
SQUASHDELLER
1. Pres lidt af saften fra det revne squash.
2. Bland alle ingredienser sammen til squash deller i en skål.
3. Varm en ovn op til 220 °C varmluft.
4. Form squash deller med 2 skeer og læg dem på en bageplade med bagepapir.
5. Bages i cirka 20-25 min. til der er let gyldne og faste.
SERVERING
1. Anret salaten på et flot fad, kom persillepesto i en skål og anret de varme squashdeller på et fad med Sandwich kylling i skiver til.