Sandwich med rullepølse Med sellerislaw, grønkål, persille, agurk og rødløg
- 25 min.
- 2 personer
Ingredienser
- ¼ knoldselleri
- 50 g grønkål, snittet fint
- 3 spsk. god mayonnaise
- 1 spsk. grov sennep
- 1 tsk. citronsaft
- 1 spsk. bredbladet persille, hakket groft
- 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
- 4 spsk. agurkerelish, færdigkøbt
- ½ rødløg skåret i ringe
- 2 stk. grove rugbrødsboller
Sådan tilbereder du retten
- Skræl og riv knoldsellerien groft.
- Vend knoldselleri, grønkål, mayonnaise, sennep, citronsaft og persille sammen i en skål.
- Smag til med salt og peber.
- Smør både over- og underbollerne med agurkerelish.
- Fyld med sellerislaw, og anret 4 skiver rullepølse på hver sandwich sammen med rødløg.
- Top til sidst med overbollen.
- Servér med det samme, eller tag den med på farten.
- Velbekomme!
Tips
Hjemmelavet brød til rullepølsesandwichen
Har du lidt mere tid, så prøv vores opskrift på sandwichbrød med grøntsager. Opskriften er supernem, så du sagtens kan lave en stor portion og fryse nogle af dem ned. Så der er sandwichbrød til de næste mange frokoster og madpakker.
Tilføj farve og smag med syltede rødløg
Rødløg går helt utroligt godt sammen med rullepølse. Vil du pifte dine rødløg op, kan du sylte dem. Når du sylter rødløg, får de en helt anden dimension med sødme, syre og en dejlig smag af lakrids fra stjerneanis. Det tager din sandwich med rullepølse til næste niveau og giver en ekstra god smag.
De syltede rødløg er ikke kun fremragende i sandwich, men kan også bruges til tapas, i wraps, salater og lignende.
Brug hummus som smørelse
Ønsker du et alternativ til agurkerelish, så har vi også opskrifterne til dig.
- Ærtehummus:
Prøv vores utroligt nemme ærtehummus, som giver en dejlig smag fra de grønne ærter. Du får en helt fantastisk smørelse og en fornemmelse af hummus.
- Rødbedehummus:
Har du et par rodfrugter, der trænger til at blive brugt, skal du prøve opskriften på rødbedehummus. Med den får du ikke blot en utrolig smuk farve, men også en fantastisk smag i din sandwich.
Næringsindhold i opskriften |
||
Næringsindhold pr. 100 g | Næringsindhold pr. person i opskriften | |
Total antal gram | 100 | 416 |
Energi (kcal) | 196 | 815 |
Energi (kJ) | 821 | 3411 |
Fedt (g) | 6.3 | 26 |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 0.8 | 3.3 |
Kulhydrater (g) | 28 | 117 |
- heraf sukkerarter (g) | 4.6 | 19 |
Kostfibre (g) | 3.8 | 15.9 |
Protein (g) | 7 | 30 |
Salt (g) | 1.3 | 5.4 |
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme | ||
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) | ||
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten |
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.