Rødbede hummus

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Rødbede hummus

Ingredienser

  • 200 g kogte og afkølede rødbeder i mindre stykker
  • 400 g kogte kikærter, drænet
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. tahin
  • ½ dl citronsaft
  • 1½ tsk. spidskommen
  • ½ dl oliven olie
  • ½ dl vand
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Rødbede hummus vil være oplagt at servere som en hummus til tapas. Derudover er den også god i en sandwich eller som snackdip til grøntsager.

 


Sådan tilbereder du retten

1. Kom rødbeder, drænet kikærter, hvidløg, tahin, citronsaft, spidkommen og oliven olie i en blender og blend til cremet konsistens.

2. Tilsæt eventuelt lidt vand til rette konsistens.

3. Smag til med salt.

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱