Rødbede hummus

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rødbede hummus

Ingredienser

  • 200 g kogte og afkølede rødbeder i mindre stykker
  • 400 g kogte kikærter, drænet
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. tahin
  • ½ dl citronsaft
  • 1½ tsk. spidskommen
  • ½ dl oliven olie
  • ½ dl vand
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Rødbede hummus vil være oplagt at servere som en hummus til tapas. Derudover er den også god i en sandwich eller som snackdip til grøntsager. 


Fremgangsmåde

1. Kom rødbeder, drænet kikærter, hvidløg, tahin, citronsaft, spidkommen og oliven olie i en blender og blend til cremet konsistens.

2. Tilsæt eventuelt lidt vand til rette konsistens.

3. Smag til med salt.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Ristede kikærter

Gulerodshummus

Veggie-wrap

med salat og hytteost

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.