
Rugbrød med grillet kyllingebryst i skiver, rabarber, syltet agurk og persille
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pakke Den Grønne Slagter grillet kyllingebryst
- 2 stk. lækker groft rugbrød
- Smør
- 2 blade lola biondi salat
- ½ dl sukker
- 200 g rabarber i 3 cm stykker.
- ½ agurk uden skræl og kerner skåret i halve måner
- ½ tsk. groft salt
- ½ dl lagereddike
- ½ dl sukker
- 1 laurbærblad
- Dansk persille i buketter
- Kværnet fempeber
Sådan tilbereder du retten
BAGT RABARBER:
1. Kom de skårne rabarber i et lille ovnfast fad.
2. Drys med sukker og bag dem ved 180 grader i 20 min. tag dem ud og lad dem afkøle.
SYLTET AGURK:
1. Bland lagereddike og sukker sammen med et laurbærblad.
2. Rør indimellem til sukkeret er opløst.
3. Klargør agurk, drys den med lidt groft salt i en sigte og lad det trække i 10 min.
4. Skyl saltet af og lad det afdryppe i sigte.
5. Kom agurkemåner i lagen og lad det trække så længe som muligt.
SERVERING
1. Anret på 2 tallerkener, en smurt skive rugbrød, 1 blad lola biondi salat, 3-4 skiver grillet kyllingebryst i skiver.
2. Top med drænet syltet agurker, bagte rabarber, persille buketter.
3. Drys med lidt kværnet fempeber.