
Sprøde butterdejspizzaer med pesto
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. butterdejsplader (á ca.70 g pr. stk)
- ½ dl god pesto
- 1 dl revet mozzarella
- 5 skiver Den Grønne Slagter Jægerpølse
- ½ dl rødløg i tynde både
- 1 lille håndfuld basilikum
- 1 spsk. ristede pinjekerner
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- Frisk salat med tomater
Sådan tilbereder du retten
- Forvarm ovnen og en bageplade til 200 grader.
- Rul butterdejspladerne ud, og smør pesto på til ca. 1 cm fra kanten.
- Drys revet mozzarella ud over pestoen.
- Kom butterdejspizzaerne over på den varme bageplade - men pas på, den er meget varm.
- Bag pizzaerne i ovnen i ca. 10-15 minutter, indtil de er sprøde og gyldne.
- Top butterdejspizzaerne med jægerpølse, rødløg, frisk basilikum og ristede pinjekerner.
- Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
- Servér evt. butterdejspizzaerne sammen med en frisk salat med tomater.
- Velbekomme!
Tips
Brug forskellige bunde til din pizza
Pizza kan laves med mange forskellige slags bunde. Vores butterdejspizza er blot én mulighed. Prøv også vores nemme tortillapizzaer med kyllingebryst og grønkål, så får du en helt tynd, sprød pizzabund.
Inspiration til aftensmad på 30 minutter
Er du på jagt efter flere nemme og sunde aftensmadsideer? Besøg vores samling af opskrifter, der alle kan tilberedes på kun 30 minutter. Her kan du finde inspiration til mange flere lækre retter til hverdagen.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.