Hamburgerryg med sprød æbletopping

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hamburgerryg med sprød æbletopping

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 syrlige æbler
  • 0,5 citron
  • 1 spsk. olivenolie
  • 20 mandler
  • 0,5 dl bredbladet persille
  • 8 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • 4 skiver groft rugbrød
  • Salt
  • Peber
Print opskrift

Top et stykke groft rugbrød med Den Grønne Slagter Hamburgerryg og toppingen for en nem og lækker aftensmad.

 


Sådan tilbereder du retten

ÆBLETOPPING

1. Snit æblerne i små tern og vend med revet citronskal og olivenolie.

2. Hak mandler og persille groft og vend i.

3. Smag til med salt og peber.

 

SERVERING

1. Top et stykke groft rugbrød med Den Grønne Slagter Hamburgerryg og toppingen for en nem og lækker aftensmad.


Tips

Du kan også tage æbletoppingen med i en lille bøtte i madpakken.

Relevante produkter fra Den Grønne Slagter

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.