Pita med kalkunbryst syltet grøntsager og haydari

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pita med kalkunbryst syltet grøntsager og haydari

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Den Grønne Slagter kalkunbryst
  • 4-6 stk. lækre pitabrød
  • 100 g haydar (købes færdiglavet)
SYLTET GRØNT
  • 1 tsk. groft salt
  • 100 g gulerod i strimler
  • 100 g spidskål strimler
  • 100 g broccoli i små buketter
  • 100 g rødløg i tynde både
LAGE
  • 1 dl æble eddike
  • 1 dl rørsukker
  • Friskkværnet sort peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog æbleeddike og rørsukker op i en gryde. Koges op til sukkeret er opløst. Kom lagen i en anden beholder, tilsæt kværnet sort peber i og afkøles.

Kom alle grøntsager i en skål og drys med salt. lad det trække i 15 min.

Skyl og sigt vandet fra grøntsagerne.

Hæld den afkølede lage over grøntsagerne og lad dem trække smag så længe som muligt.

Hældes i en sigte til afdrypning.

Lun pitabrødene, skær en åbning eller halveres.

Smør med 1 spsk haydari i hver pitabrød, kom 2 skiver kalkunbryst i samt de afdryppede syltede grøntsager.

Kalkunbryst Skygge

Kalkunbryst sandwich 30% grøntsager

Med 30% grøntsager

Vores nyhed Kalkunbryst er magert kalkunbryst tilsat 30% persillerod, pastinak, fennikel og sød kartoffel. For at give et ekstra pift har vi smagt til med grøn peberfrugt. Vi håber det giver dig lyst til at spise sundt - velbekomme!

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Kyllingebryst med tomatsalat og speltkerner

Veggie postej på hapsere

med ristede græskarkerner og ærteskud

Rugbrødsandwich med veggie postej

med syltede bolsjebeder og spirer

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.