
Grillet sandwich med kylling og pesto
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 gode skiver ciabattabrød
- 2 spsk. olivenolie
- 4 spsk. hjemmelavet persillepesto
- 1 avokado
- 8 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst med chili
- 1 god håndfuld ærteskud, skyllet
- ¼ rød chili, snittet tyndt
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Varm en grillpande op ved høj varme.
- Pensl imens alle skiverne af ciabattabrød med et tyndt lag olivenolie.
- Grill skiverne af brød på begge sider.
- Smør brødet med persillepesto.
- Top to af skiverne med tyndt skåret avokado, kyllingebryst, ærteskud og røde chiliskiver.
- Smag til med salt og peber.
- Luk sandwichen med de to resterende skiver grillet brød.
- Velbekomme!
Tips
Kom dine madrester til livs med en grillet sandwich
En grillet sandwich er oplagt, hvis du vil komme dine madrester til livs. Skift for eksempel kyllingen ud med andre kødrester. Og tøv ikke med at bruge daggammelt brød – det kan forvandles til et lækkert sandwichbrød, når du pensler det med olivenolie og griller det.
Pift din sandwich op med ekstra fyld
Vil du gerne pifte din sandwich med kylling og pesto op, er der rig mulighed for at fylde den med ekstra små komponenter. Du kan for eksempel lave syltede rødløg, som ikke kun tilføjer et ekstra lag til smagen, men også giver sandwichen et farveboost.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.