
Blomkålssalat med kyllingebryst og pesto
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
- 0,25 blomkålshoved
- 2 spsk. grøn pesto
- 2 spsk. pinjekerner
Sådan tilbereder du retten
1. Skær blomkålen ud i mindre buketter og damp dem møre i letsaltet vand, så de stadig har bid.
2. Bland de afkølede blomkålsbuketter med pesto.
3. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er lysebrune for at fremhæve deres smag.
4. Drys med pinjekerner og fordel kyllingebryst ud over revet eller skåret i mindre stykker.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.