Couscoussalat med Kyllingebrystsamt vandmelon og bønnemos

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Couscoussalat med Kyllingebrystsamt vandmelon og bønnemos

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Lav en lækker couscoussalat med Den Grønne Slagter Kyllingebryst med grøntsager, vandmelon og bønnemos. Den kan bruges som en lækker to-go salat eller som en sund madpakke.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Fremgangsmåde:

Hak chili fint.

Bland couscous med citronsaft, hakket chili, oliven olie, salt og hakket mynte.

Skær vandmelon i tern.

Hak ristede mandler.

Servering:

Anret i en bowle ”To Go” eller stor dyb tallerken.

I bunden anrettes cous cous blandingen. Kom derefter i små bunker, vandmelon, rødløg, fetadrys, ristede mandler og top med hvid bønnemos. Fold skiver af Den Grønne Slagter Kyllingebryst med grøntsager på salaten.

 


Tips

Bønnemos kan erstattes af humus.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.