Vietnamesiske forårsruller

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Vietnamesiske forårsruller

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 8 stk. rispapir
  • 1 pande med lunken vand til udblødning af rispapiret
FYLD
  • 100 g spidskålsblade i 10x10 cm stykker
  • 8 skiver rullet Den Grønne Slagter veggie pålæg med peberfrugt
  • 2 avocado i skiver
  • 1 mango i skiver
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 2 dl thai basilikum blade eller koriander
DRESSING
  • 1 dl lime saft
  • 1 spsk. fish sauce
  • 1 spsk. rørsukker
  • 2 tsk. finthakket rød chili
  • 1 spsk. ristede sesamfrø
TILBEHØR
  • Sød chili sauce, peanutbutter dip, soya sauce
Print opskrift

De vietnamesiske forårsruller er blevet en populær spise - og det med god grund. Man kan variere fyldet efter smag og behag og dermed lave en ny ret hver gang. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

DRESSING

1. Ryst alle ingredienser sammen til dressingen undtagen sesamfrø.

2. Klargør alle ingredienser i små skåle.

 

VIETNAMESISKE FORÅRSRULLER

1. Fyld en stegepande med lunken vand til at blødgøre rispapiret i.

2. Kom det udblødte stykke rispapir på et skærebræt, kom fyldet på i angivne rækkefølge 1/3 inde på rispapiret. Fyldet skal svare til en alm. størrelse rispapirrulle.

3. Hold fast om fyldet og rul stramt omkring fyldet.

4. Fold enderne ind og rul videre til der ikke er mere rispapir.

 

SERVERING

1. Lav alle ruller klar, lige inden servering skæres de i 2-3 stykker og anrettes på et fad.

2. Kom asiatisk sauce i en lille skål og drys med sesamfrø.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Veggie-wrap

med salat og hytteost

Æggemuffins med spinat og grillet kylling

Hjemmelavede pitabrød til marinerede bønnesalat og veggie spread

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.