
Flute med mascarpone, silkeskåret skinke og bagte tomater
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 rustikt flute
- 1 dl. mascarpone
- 200 g tomater på stilk
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- 1 pakke Silkeskåret skinke fra Den Grønne Slagter
- 1 dl. frisk basilikum
Sådan tilbereder du retten
Kom tomaterne i et ovnfast fad sammen med knust hvidløg, olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bages i en forvarmet ovn, i ca. 10 minutter ved 180°C.
Servering
Skær dit flute i to, og smør mascarpone på begge sider.
Kom silkeskåret skinke ovenpå.
Tilføj de bagte tomater og pynt af med frisk basilikum til sidst.
Tips
Du kan sagtens skifte mascarpone ud med flødeost. Prøv også at smage mascarponen/ flødeosten til med citron, timian og parmesan.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.