Smørrebrød med baconpostejbacon, rødbede og syltede sennepsfrø

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med baconpostejbacon, rødbede og syltede sennepsfrø

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SYLTEDE SENNEPSFRØ
  • 100 g gule sennepsfrø
  • 1 dl æbleeddike
  • ½ dl vand
  • 100 g sukker
Print opskrift

Smørrebrød med leverpostej behøver slet ikke at være kedeligt. Vi har sammensat en skøn opskrift på smørrebrød med leverpostej, vores kalkunbacon, rødbeder og syltede sennepsfrø.

 


Sådan tilbereder du retten

SYLTEDE SENNEPSFRØ

1. Rist sennepsfrøene på en tør pande til de tager en smule farve.

2. Kog æbleeddike, vand og sukker op i en gryde.

3. Tilsæt sennepsfrøene til syltelagen og hæld dem i et sterilt sylteglas - de kan holde lang tid på køl og bliver kun bedre over tid.

RØDBEDE

1. Skær rødbeden i fine strimler, fx på en spiralizer.

2. læg strimlerne i koldt vand indtil brug.

BACON

1. Fordel kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir.

2. Rist baconen sprød i ovnen ved 200° grader i ca. 10 min.

SERVERING

1. Smør rugbrødet med baconpostej og top op med rødbedestrimler, kalkunbacon, 1 spsk syltede sennepsfrø.

2. Pynt med masser af friske urter.

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 233
Energi (kcal) 183 426
Energi (kJ) 767 1783
Fedt (g) 6.9 16
- heraf mættede fedtsyrer (g) 1.3 3.0
Kulhydrater (g) 22 52
- heraf sukkerarter (g) 12.2 28
Kostfibre (g) 2.4 5.5
Protein (g) 9 20
Salt (g) 0.9 2.1
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱