Smørrebrød med baconpostejbacon, rødbede og syltede sennepsfrø

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med baconpostejbacon, rødbede og syltede sennepsfrø

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Bacon leverpostej fra Den Grønne Slagter
  • 8 skiver kalkunbacon fra Den Grønne Slagter
  • 1 skrællet rødbede
  • 4 skiver rugbrød
  • Friske urter, fx rød - og grøn skovsyre, brøndkarse.
SYLTEDE SENNEPSFRØ
  • 100 g gule sennepsfrø
  • 1 dl æbleeddike
  • ½ dl vand
  • 100 g sukker
Print opskrift

Fremgangsmåde

Rist sennepsfrøene på en tør pande til de tager en smule farve. Kog æbleeddike, vand og sukker op i en gryde. Tilsæt sennepsfrøene til syltelagen og hæld dem i et sterilt sylteglas - de kan holde lang tid på køl og bliver kun bedre over tid.

Skær rødbeden i fine strimer, fx på en spiralizer, læg strimlerne i koldt vand indtil brug. Fordel kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist baconen sprød i ovnen ved 200° grader i ca. 10 min. Smør rugbrødet med baconpostej og top op med rødbedestrimler, kalkunbacon, 1 spsk syltede sennepsfrø. Pynt med masser af friske urter.

Bacon Leverpostej (3)

Bacon Leverpostej

Med allehånde og muskat

Bacon Leverpostej og Den Grønne Slagters principper. Det lyder som to ting, der ikke går i samme bageform. Men jo, det er lykkes os at lave en god leverpostej med bacon – uden at fedtet tager overhånd. Hvis du luner den, er den ikke til at modstå.
Den Grønne Slagters nøglehulsmærkede baconpostej er produceret i Sønderjylland med lever, løg og timian. Den gode smag får den fra masser af bacon, der er røget over bøgeflis. Og fedtprocenten holder vi nede fordi vi erstatter fedt og spæk med ærtefibre

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.