Smørrebrød med baconpostejbacon, rødbede og syltede sennepsfrø

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med baconpostejbacon, rødbede og syltede sennepsfrø

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Bacon leverpostej fra Den Grønne Slagter
  • 8 skiver kalkunbacon fra Den Grønne Slagter
  • 1 skrællet rødbede
  • 4 skiver rugbrød
  • Friske urter, fx rød - og grøn skovsyre, brøndkarse.
SYLTEDE SENNEPSFRØ
  • 100 g gule sennepsfrø
  • 1 dl æbleeddike
  • ½ dl vand
  • 100 g sukker
Print opskrift

Smørrebrød med leverpostej behøver slet ikke at være kedeligt. Vi har sammensat en skøn opskrift på smørrebrød med leverpostej, vores kalkunbacon, rødbeder og syltede sennepsfrø.

 


Sådan tilbereder du retten

SYLTEDE SENNEPSFRØ

1. Rist sennepsfrøene på en tør pande til de tager en smule farve.

2. Kog æbleeddike, vand og sukker op i en gryde.

3. Tilsæt sennepsfrøene til syltelagen og hæld dem i et sterilt sylteglas - de kan holde lang tid på køl og bliver kun bedre over tid.

 

RØDBEDE

1. Skær rødbeden i fine strimer, fx på en spiralizer.

2. læg strimlerne i koldt vand indtil brug.

 

BACON

1. Fordel kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir.

2. Rist baconen sprød i ovnen ved 200° grader i ca. 10 min.

 

SERVERING

1. Smør rugbrødet med baconpostej og top op med rødbedestrimler, kalkunbacon, 1 spsk syltede sennepsfrø.

2. Pynt med masser af friske urter.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Veggie pålæg m/peberfrugt

serveret med squashsalat og groft brød

Rugbrød med baconpostej, rødkål og cornichon

Vietnamesiske forårsruller

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.