
Smørrebrød med baconpostejbacon, rødbede og syltede sennepsfrø
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Bacon leverpostej fra Den Grønne Slagter
- 8 skiver kalkunbacon fra Den Grønne Slagter
- 1 skrællet rødbede
- 4 skiver rugbrød
- Friske urter, fx rød - og grøn skovsyre, brøndkarse.
- 100 g gule sennepsfrø
- 1 dl æbleeddike
- ½ dl vand
- 100 g sukker
Sådan tilbereder du retten
SYLTEDE SENNEPSFRØ
1. Rist sennepsfrøene på en tør pande til de tager en smule farve.
2. Kog æbleeddike, vand og sukker op i en gryde.
3. Tilsæt sennepsfrøene til syltelagen og hæld dem i et sterilt sylteglas - de kan holde lang tid på køl og bliver kun bedre over tid.
RØDBEDE
1. Skær rødbeden i fine strimer, fx på en spiralizer.
2. læg strimlerne i koldt vand indtil brug.
BACON
1. Fordel kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir.
2. Rist baconen sprød i ovnen ved 200° grader i ca. 10 min.
SERVERING
1. Smør rugbrødet med baconpostej og top op med rødbedestrimler, kalkunbacon, 1 spsk syltede sennepsfrø.
2. Pynt med masser af friske urter.