
Rodfrugt rösti med rødbedehummussamt jægerpølse
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Den Grønne Slagter Jægerpølse
- 200 g bagekartoffel, groftrevet
- 200 g knoldselleri groftrevet
- 200 g gulerod, groftrevet
- 100 g løg
- 2 æg
- 1 dl rasp
- Salt og kværnet peber
- frisk timian
- 1 portion rødebedehummus
- Ærteskud
Sådan tilbereder du retten
RODFRUGTERÖSTI:
1. Knug væden fra de revne rodfrugter og kom dem i en skål, blandes med revet løg, æg, rasp, salt, peber og frisk timian.
2. Varm en pande op med smør og olie til det bruser.
3. Lav små klatter på panden med 2 skeer og tryk dem lidt flade.
4. Steg gyldne på begge sider i ca. 4-6 min.
5. Anret på fad eller tallerken med rodfrugte rösti, 1 skive jægerpølse, rødbedehummus og pynt med ærteskud.
RØDBEDEHUMMUS:
Følg opskriften her for at lave rødebedehummus.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.