
Nemme vegetariske hapsere med flot pynt
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 6 spsk. græskarkerner
- 1 spsk. koldpresset rapsolie
- 1 tsk. havsalt
- 8 halve skiver ristet surdejsbrød
- 1 pakke Den Grønne Slagter Veggie Postej
- ½ agurk skåret i skiver
- Friske ærteskud
Sådan tilbereder du retten
- Rist græskarkernerne på en varm pande tilsat olie til de begynder at “hoppe” en smule.
- Drys salt og sæt dem til side.
- Smør de ristede brødskiver med veggie postej og fordel agurkeskiverne derpå.
- Drys med ristede græskarkerner og friske ærteskud.
- Servér med det samme.
- Velbekomme!
Tips
Pynt dine vegetariske hapsere med farver
Du kan give dine vegetariske hapsere et visuelt pift ved at pynte dem med farverig topping, så de giver noget ekstra til frokostbordet. I denne opskrift har vi holdt pynten i grønne nuancer, men du kan også bruge syltede rødløg, hvis du vil gøre det visuelle udtryk mere markant.
Byt vegetar postejen ud med rødbedehummus
Hapsere med vegetar postej er et godt trick til at give nyt liv til daggammelt brød, som ellers var røget i skraldespanden. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du laver dine hapsere. Du kan for eksempel smøre dem med lækker hjemmelavet rødbedehummus.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.