
Chili sin carne med veggie fars
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
- 2 spsk. olivenolie
- 1 pakke Veggie Fars
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. stødt koriander
- ½ tsk. kanel
- ½ tsk. chilipulver
- ½ tsk. røget paprika
- Salt og friskkværnet peber
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 spsk. tomatpuré
- 2½ dl bouillon
- 1 dåse sorte bønner
- 40 g mørk chokolade
- Ris
- 2 avocado
- Frisk koriander
- Lime
Sådan tilbereder du retten
- Pil og hak løg fint. Pil og pres hvidløg. Snit rød peber i små tern.
- Svits løg, hvidløg og rød peber i olivenolie i en gryde, til løgene er gennemsigtige.
- Tilsæt veggie fars. Hak det i små stykker med din grydeske, og rør rundt, indtil veggie farsen tager farve.
- Kom spidskommen, koriander, kanel, chilipulver, røget paprika, salt og peber i gryden, og vend rundt. Lad det svitse med i 5 minutter.
- Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og bouillon til gryden, og rør rundt. Bring gryden i kog, og lad den simre i 20 minutter.
- Klargør tilbehøret: Kog ris, skær avocado i små tern, pluk blade af korianderen og skær lime i tern.
- Kom sorte bønner og mørk chokolade i gryden. Lad det simre med, så chokoladen smelter.
- Smag chili sin carne til med salt og peber, og servér med ris og avocado, koriander og lime på toppen.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.