Tapas med gulerodshummus og røget laks

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tapas med gulerodshummus og røget laks

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g gulerodshummus
  • 20 g løgspire
  • 100 g røget laks, skåret i små tern
  • 1 tsk dild, finthakket
  • 1 tsk citronsaft
  • Friskkvernet peber
  • Frisk brøndkarse til pynt
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

1. Fordel løgspire i 4 små glas

2. Vend laks, dild og citron sammen i en lille skål og smag til med friskkværnet peber

3. Fordel laksen i glassene

4. Top med gulerodshummus og pynt til sidst med friske kviste af brøndkarse

 

SERVERING

1. Servér med det samme evt. sammen med godt brød.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Baguette med veggie pålæg, syltede rødløg og ærtepuré

Vietnamesiske forårsruller

Ristede kikærter

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.