
Rugbrød med hamburgerryg og gulerodspuré
- 20 min.
- 1 person
Ingredienser
- 2 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
- 1 tsk. olivenolie
- 100 g gulerod
- 50 g pastinak, persillerod eller knoldselleri
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids sort kværnet peber
- 2 salatblade
Sådan tilbereder du retten
GULERODSPURÈ
1. Kog rodfrugterne møre i letsaltet vand.
2. Tag dem op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie.
3. Blend indtil du har en helt fin puré.
4. Smag til med salt og peber.
SERVERING
1. Smør rugbrødet med tykt lag gulerodspuré og læg salat blad og 2 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg på.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.