Rugbrød med hamburgerryg og gulerodspuré

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med hamburgerryg og gulerodspuré

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • 1 tsk. olivenolie
  • 100 g gulerod
  • 50 g pastinak, persillerod eller knoldselleri
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids sort kværnet peber
  • 2 salatblade
Print opskrift

Gulerodspuré smager himmelsk sammen med hamburgerryg, og sammen med noget lækkert rugbrød udgør det en god mad til frokosten.

 


Sådan tilbereder du retten

GULERODSPURÈ

1. Kog rodfrugterne møre i letsaltet vand.

2. Tag dem op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie.

3. Blend indtil du har en helt fin puré.

4. Smag til med salt og peber.

 

SERVERING

1. Smør rugbrødet med tykt lag gulerodspuré og læg salat blad og 2 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg på.

Disse produkter kan du bruge i opskriften

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱