Sund Bowl ”To Go”

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sund Bowl ”To Go”

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 300 g kogt quinoa eller fuldkornsris
  • 100 g spidskål i strimler
  • 100 g hytteost
  • 100 g kogte majskolber, skåret fra kolberne
  • 100 g Den grønne Slagter kalkunbryst i strimler
  • 20 g hvidløgs spirer
  • 20 g ristet sesamfrø
  • 5 g rød chili i tern
  • 10 g frisk koriander
Print opskrift

Fremgangsmåde

Anret i ”To Go” glas i lag eller i en bowl med låg.

Kogt quinoa/fuldkornsris, spidskål, hytteost, majskolbestykker, kalkunbryst i strimler, hvidløgsspirer, ristet sesamfrø, rød chili i tern og frisk koriander på toppen.

Kalkunbryst Skygge

Kalkunbryst sandwich 30% grøntsager

Med 30% grøntsager

Vores nyhed Kalkunbryst er magert kalkunbryst tilsat 30% persillerod, pastinak, fennikel og sød kartoffel. For at give et ekstra pift har vi smagt til med grøn peberfrugt. Vi håber det giver dig lyst til at spise sundt - velbekomme!

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Æggewrap med skinke og grønt salat

Hjemmelavede pitabrød til marinerede bønnesalat og veggie spread

Quionoasalat i radiccoblade med kalkunbryst

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.