Små veggie bruschettamed tomat concassé og feta

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Små veggie bruschettamed tomat concassé og feta

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Tomat concassé
  • 2 l vand til kogning
  • 4 bøftomater
  • 2 l koldt vand med is
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Servér små veggie bruschetta med tomat concassé og feta. Brug dem både som tilbehør til din ret eller som en lækker og smagfuld forret. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Tomat concassé:

Kog 2 l vand op i en gryde. Giv tomaterne to små snit i toppen, som former et krys. Kog tomaterne ved svag varme i ca. 1 min. eller til tomatskindet løsner sig. Kom dem i isvandet, og pil skindet af dem. Del tomaterne i fire og fjern kernerne. Skær kødet i små tern.

Skær 12 (14) skrå skiver af flüte – kasser enderne. Rist skiverne gyldne på en brødrister.

Servering:

Fordel Den Grønne Slagter Veggie Sandwich-skiver og tomat concassé på brødet, pynt med feta, dryp med oliven olie og pynt med basilikum. Servér straks.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.