
Små Veggie bruschettamed tomat concassé og feta
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 flütes
- 12 skiver Den Grønne Slagter Veggie Sandwich Skiver
- 100 g feta
- lidt oliven olie
- 1 bundt basilikum
- 2 l vand til kogning
- 4 bøftomater
- 2 l koldt vand med is
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Tomat concassé:
Kog 2 l vand op i en gryde. Giv tomaterne to små snit i toppen, som former et krys. Kog tomaterne ved svag varme i ca. 1 min. eller til tomatskindet løsner sig. Kom dem i isvandet, og pil skindet af dem. Del tomaterne i fire og fjern kernerne. Skær kødet i små tern.
Skær 12 (14) skrå skiver af flüte – kasser enderne. Rist skiverne gyldne på en brødrister.
Servering:
Fordel Den Grønne Slagter Veggie Sandwich Skiver og tomat concassé på brødet, pynt med feta, dryp med oliven olie og pynt med basilikum. Servér straks.