Små veggie bruschettamed tomat concassé og feta

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Små veggie bruschettamed tomat concassé og feta

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Tomat concassé
  • 2 l vand til kogning
  • 4 bøftomater
  • 2 l koldt vand med is
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Servér små veggie bruschetta med tomat concassé og feta. Brug dem både som tilbehør til din ret eller som en lækker og smagfuld forret. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Tomat concassé:

Kog 2 l vand op i en gryde. Giv tomaterne to små snit i toppen, som former et krys. Kog tomaterne ved svag varme i ca. 1 min. eller til tomatskindet løsner sig. Kom dem i isvandet, og pil skindet af dem. Del tomaterne i fire og fjern kernerne. Skær kødet i små tern.

Skær 12 (14) skrå skiver af flüte – kasser enderne. Rist skiverne gyldne på en brødrister.

Servering:

Fordel Den Grønne Slagter Veggie Sandwich-skiver og tomat concassé på brødet, pynt med feta, dryp med oliven olie og pynt med basilikum. Servér straks.

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱