Veggie Fars fra Den Grønne Slagter er en plantebaseret fars lavet på blandt andet ærteprotein. Farsen er til dig, der har lyst til at spise lidt grønnere, men som måske gerne vil holde fast i dine klassiske hverdagsretter. Du kan bruge farsen i en traditionel spaghetti bolognese, som topping til din pizza eller i din lasagne.
Ingredienser: Vand, ærteprotein (17%), rapsolie, favabønneprotein, stabilisator (metylcellulose), naturlige aroma, kartoffelfibre, farve (rødbedefarve, ammonieret karamel), salt, konserveringsmiddel (natriumdiacetat, kaliumsorbat, æblesyre), druesukker, majsstivelse, sukker, grøntsags bouillon, karamelliseret sukker, hvidvinseddike ekstrakt, sort peber, antioxidant (askorbinsyre), aroma.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 850kJ / 210 kcal | |
Fedt | 12 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,0 g | |
Kulhydrater | 6,7 g | |
- heraf sukkerarter | 2,0 g | |
Protein | 15 g | |
Salt | 1,1 g |